دربارهی اثر
«سیندرلا - شهریور و مهرماه ۱۳۹۲»
اجرای عمومی در سالن اصلی تئاتر شهر
این تئاتر در زمستان سال ۱۳۹۱ کلید خورد و بعد از هشت ماه تمرین، به صحنه رفت.
سیندرلای این تئاتر محصول شایعه است. یعنی که مردان یک اداره در میان حرفهای خالهزنکی خود، دختر ژنرال را سیندرلا خطاب میکنند و دختر بهتدریج به سیندرلا تبدیل میشود و به همین خاطر دسترسی به او ناممکن میشود و به حسرتی همیشگی برای مردان تبدیل میشود.
کارگردان در این تئاتر صدوسی صندلی روی صحنه ساخت و اجرا را دوسویه کرد. این ویژگی به همراه استقبال کمنظیر تماشاگران، این پروژه را نیز به نسبت تعداد اجرا به پرمخاطبترین اجرای سالن اصلی تئاتر شهر در تاریخ چهلسالهی این ساختمان تبدیل کرده است. نکتهی قابل توجه در مورد این حجم از استقبالها در این است که آثار «جلال تهرانی» هیچگاه ابعاد همهپسند و بازاری نداشته است و اهالی تئاتر او را کارگردانی تجربهگرا میدانند، که در نگارش و طراحی و اجرای آثارش هیچگاه دنبالهروی مدها و جریانهای بهروز و عامپسند نبوده است.
برگزاری بزرگترین مسابقهی عکاسی تاریخ تئاتر ایران برای نمایش «سیندرلا» با حضور بیش از ۵۰۰ تن از عکاسان و با همکاری مسابقهی عکاسی Send Your Shot. نورالدین زرینکلک، محمدرضا اصلانی، قباد شیوا، مریم زندی و سیامک زمردی به عنوان داوران مسابقه، «مکتبتهران» را در برگزاری این مراسم همراهی کردند.
- «خوانش روانکاوانه نمایش «سیندرلا» با تکیه بر نظریات ژک لکان _ غزل نعیمی»
- «جلال تهرانی» طراح و کارگردان «سیندرلا» در گفتوگو با «اعتماد» - ۱۳۹۲.۰۶.۳۱ -
- «جلال تهرانی» طراح و کارگردان «سیندرلا» در گفتوگو با «بهار» - ۱۳۹۲.۰۷.۰۲ -
- «جلال تهرانی» طراح و کارگردان «سیندرلا» در گفتوگو با «شرق» - ۱۳۹۲.۰۷.۰۴ -
- یادداشت «حسین مهکام» دربارهی «سیندرلا» اثر «جلال تهرانی» - ۱۳۹۲.۰۶.۲۵ -
گالری